COVID-19 і робота покоївки в готелі: яких превентивних заходів слід вжити?

12 червня 2020

Міжнародною організацією праці розроблено методичний посібник, який дозволить правильно підготувати до робочого процесу і робочі місця, і працівників та допоможе чітко спланувати послідовність дій в умовах пандемії.

  • Організація роботи  по-новому з урахуванням заходів санітарної безпеки (відповідний розподіл номерів, видів роботи, пересування, підготовка знаряддя)
  • Інформування гостей про нові правила
  • Контролювати дотримання правил особистої гігієни.
  • Використовувати, переважно, індивідуальні інструменти.

Ці та багато інших порад знайдете у посібнику.

Поради розділено на три основних етапи для роботи: Підготовка. Виконання. Контроль.

Переглянути посібник